Nattinlägg

God kväll på er, hoppas att ni haft en bra dag. Jag bloggade inte när jag var hem mellan jobbet och skolan, utan jag passade på att ta med mig hundarna ut och då en runda i skogen i dagljuset. Det var också riktigt varmt nu under eftermiddagen, åkte till jobbet i bomberjacka för att det är så varmt. Nu borde det dock vara lite kallare, det är trots allt Lucia snart och här springer jag runt i converse och bomberjacka, något står ju inte rätt till. Det är ju i och försig sant, de globala uppvärmningen ökar ju ständigt varje år för att vi släpper ut så mycket skit. Med andra ord står det ju faktiskt inte riktigt rätt till då vi förstör miljön.
 
Annars har det inte hänt speciellt mycket idag, skola och jobb var det som stod på schemat för dagen. Nu har jag inte jättemånga veckor kvar dock innan jag slutar jobba på mitt nuvarande jobb då jag själv sagt upp mig. Jag känner att skolan blivit påverkad de perioder det blivit mycket samtidigt som jag känner att jag får mycket mindre fritid att spendera med de som står mig närmast. Lite tråkigt att det behövde sluta så här, å andra sidan vill jag inte gå in i väggen när jag är 18 år. Hälsan måste få prioriteras först, så är det bara. oavsett om man vill det eller inte.
 
Nu ska jag ta och avsluta för idag, inte för att jag egentligen måste lägga mig nu då jag är ledig i morgon. Jag börjar dock bli trött och därför börjar det bli dags av avrunda dagen. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kommenterar du ofta?

E-postadress: (bara mellan dig och mig, ingen annan)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback