En produktiv kväll

Jag har pluggat hela kvällen, vilket resluterat i att jag blivit nästan blivit klar med inlämmning som ska in om två veckor. Egentligen behöver jag inte stressa med den, men jag tänkte göra klart den i helgen och skicka in den för att se om jag kan få feedback. Det är nämligen i det ämnet som jag har det jobbigast i. Sen behöver jag antingen använda mig utav eftermiddagen i morgon samt helgen flr att få klart en till inlämmning samt att jag behöver spendera tid på att skriva en forskningsuppsats. 
 
Nog om pluggprat, för så roligt är inte det. Jag har förberett den första fredagsstoryn, så den kommer ni kunna läsa under morgondagen. Egentligen börjar jag kanske med en historia som sätter standarden på hur fredagsstoryna kommer vara, men jag kände att det var denna jag var mest sugen på att skriva när jag satte mig ner och skulle förbereda morgondagen.
 
Har inte sovit sen 1:40 i natt, med andra ord har jag nu varit vaken i 22 timmar. Jag har druckit en halv liter Cola, en kopp cappuccino och två red bulls under dagen. Det är därför dags för mig att avsluta för idag. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kommenterar du ofta?

E-postadress: (bara mellan dig och mig, ingen annan)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback