Spenderat tid med vänner

När jag och Denise umgicks hade vi inget internet, därav att jag inte bloggade något mer igår. Vi hade i alla fall en mysig sleepover där vi kollade på serier, åt godis, snackade en massa och vi bara umgicks. Vid 8 insåg vi att det är bra med någon timmes sömn så vi sov 3 timmar innan jag begav mig hemåt för att hinna duscha och koppla av lite innan jag skulle iväg och möta upp en barndomskompis.
 
Jag och min barndomskompis åt middag på Spicy Hot och sen gick vi och såg Passengers på bio. Det var en väldigt bra film måste jag säga och jag kan rekomendera att ni ska se den om ni inte gjort det redan. Akta er för spoilers säger jag bara, det kan nämligen förstöra känslan av filmen. Det var också mysigt att prata ikapp lite med min kompis då det var någon månad sen vi verkligen umgicks senast. Tror att det var i November när vi bodde i Kungsör som vi umgicks ordentligt senast.
 
Nu ska jag bara koppla av lite innan jag måste sova. I morgon ska jag upp och jobba, har 2 timmar med ridlektioner som ska hållas under morgondagen och en häst att ta hand om. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kommenterar du ofta?

E-postadress: (bara mellan dig och mig, ingen annan)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback